• Kommande evenemang
  • Evenemang
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gardsfjällslunken

16 juli, 2022

Gardjällslunken

Den 16:e juli går Gardfjällslunken av stapeln: ett terränglopp som sträcker sig över 17 km över Norra Gardfjället. Loppet startar i Forsmark och avslutas i Matsdal.

47 kilometer 584 höjdmeter.

Loppet 2022

Gardfjällslunken är ett terränglopp som sträcker sig över 17 km över Norra Gardfjället. Loppet startar i Forsmark och avslutas i Matsdal.

2019 var året då Gardfjällslunken återuppstod efter många års vila. Och vilken succé det blev! En fantastisk dag och idel glada miner hos det 50-tal löparna som tog sig över fjället. Ett halvår senare slog pandemin till fullt ut. Mycket i världen har fått stå på vänt sedan dess, och än är det inte över. Men människan är en anpassningsbar skapelse och vi har lärt oss mycket som vi till en början inte trodde var möjligt. Därför är vi oerhört glada att återigen bjuda in till Gardfjällslunken, en löpartävling om 17 km över fjället från Forsmark till Matsdal.

Konceptet från 2019 kvarstår – starten går av stapeln vid kraftverksdammen i Forsmark. Banan följer sedan leden söderut genom granurskogen, upp på fjället, genom Simaskalet, över Fjällmyran och avslutas i Matsdal. Nytt för i år är att målgång sker vid vackra Lillsjön.

I anmälningsavgiften ingår följande:

  • Startavgift
  • Medalj till alla
  • Mat vid målgång

Också i år har vi valt max antal löpare till 50 st, först till kvarn gäller.

 

Länk till anmälan här

Detaljer

Datum:
16 juli, 2022
Webbplats:
https://raceid.com/sv/races/8973/information

Arrangör

Gardfjällslunken & Forsmarks byastugeförening
E-post
kontakt@gardfjallslunken.se

Plats

Matsdal

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt