• Kommande evenemang
  • Evenemang

Saxnäsgården

Välkommen till Saxnäsgården

Hotell, vandrarhem och restaurang vackert beläget i den vackra fjällbyn Saxnäs där du är omgiven av Marsfjällen och har Kultsjön alldeles intill.

Boende

På Saxnäsgården finns hotellrum och vandrarhem. Saxnäsgårdens hotell är en skön start för spännande äventyr och utflykter.

Hotell & Rum
Vid Kultsjöns strand ligger hotellet perfekt mellan sjö och fjäll.
I hotellet finns 38 dubbelrum på cirka 21 kvm + den större Kungliga Sviten som ligger på översta våningen. Färgvalen i rummen är gjorda med tanke på såväl den samiska kulturen som nybyggartraditioner.

Restaurang, foajé, reception, butik, sporthall, gym och bastu finns i samma byggnad.

Vandrarhem & Rum
Saxnäsgårdens vandrarhem är öppet året runt så att du kan utforska fjällen och alla årstider när det passar dig.

Det finns två vandrarhem, som heter Rödingen och Hjortronet och här finns 22 dubbelrum och 6 flerbädds-/familjerum. Rummens storlek är cirka 21,5 kvm. I dubbelrummen är det två enkelsängar. I flerbäddsrummet är det två våningssängar med en bredare nedre bädd.

I alla rum finns det toalett och dusch, men ej TV. På varje våning är det sju rum och ett allrum med TV, soffor, kök och köksutrustning för självhushåll.

Självklart har ni tillgång till foajé så att ni kan mötas, mysa framför brasan, spela sällskapsspel eller dricka något gott efter en dag på fjället.

Hotellrum Saxnasgården

Restaurangen på Saxnäsgården

Saxnäsgårdens restaurangen är stor och luftig. Det gör det enkelt att hålla avstånd. De anpassar lokalen och begränsar antalet matgäster. Du som bor på Saxnäsgården har alltid reserverat bord till middag.

Här serveras frukost, lunch, bistro och middag. Du kan även boka utflyktsmat att värma över öppen eld.
Hela menyn finns även som take away.

Restaurangen Saxnäsgården

Hitta till Saxnäsgården

 

Följ Saxnäsgården på Sociala Medier

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt