• Kommande evenemang
  • Evenemang

Guidad vandring i Vilhelmina tätort

Tingshuset Tingsgatan 1, Vilhelmina

Följ med på en guidad vandringstur i Vilhelmina tätort! Varje onsdag och fredag hela sommaren. Onsdagar och fredagar klockan 11:00 och 14:00. Samling vid Vilhelmina Turistbyrå, Tinghuset.

50KR

Guidad tur i Fatmomakke sommaren 2022

Fatmomakke Fatmomakke

Från och med midsommarhelgen till och med 21:a augusti är du välkommen på en gratis guidad tur i Fatmomakke. Onsdagar och söndagar klockan 14:00 möter guiden upp vid parkeringen.

GUDSTJÄNST

Vilhelmina Kyrka

Välkommen att fira gudstjänst i Vilhelminas vackra kyrka!

Gratis

Marys linnekläder och keramik

Vuxenskolans lokaler Volgsjövägen 30 B, Vilhelmina

Mary Eliasson ställer ut sina keramiska alster i stengod och lergods samt sina hemsydda linnekläder.

Utställning Målarglädje

Vuxenskolans lokaler Volgsjövägen 30 B, Vilhelmina

Äntligen kan vi välkomna Katarina Sjöström tillbaka till oss. Nu tillsammans med sin dotter Pia Strandberg. De visar sina vackra akvareller på Vuxenskolan under nybyggarveckan. De kommer även att lotta ut alster bland de som besökt utställningen.

VERNISSAGE ”The art of childhood”

Kyrkstan Storgatan

Fotoutställning av Fotograf Hannele Bång med tydligt Nybyggartema. En utvald kollektion av barnfotografier visas upp i lokalen Flygande Olivia i kyrkstan. Utställningen skildrar barndomen så som Hanneles mormor berättat om, som växte upp i Dikanäs på 1940/1950-talet. Martina Bergqvist sjunger klockan 13:00.

Bernhard Nordh utställning i Marsliden 2022

Marsliden Marsliden, Vilhelmina

I MARSFJÄLLETS SKUGGA Bernhard Nordh Utställning i Marsliden sommaren 2022 VÄLKOMNA ATT SE OCH HÖRA OM NYBYGGARNA I MARSFJÄLL Våra guider berättar om Bernhard Nordhs författarskap och de människor han skildrade i sina vildmarksromaner. Skärmutställning. Bokförsäljning av nytryck/begagnade böcker. Öppettider: 10.00-17.30 De flesta dagar under juni, juli och augusti 2022 Obs! variationer kan förekomma. Hör […]

Vernissage – Övergivna kapell

ABFs lokaler Volgsjövägen 30 D, Vilhelmina

Utställning av Sam Westerberg och Kari Hahne Lundström Därefter fortsätter utställningen hänga uppe i ABF’s lokaler tom den 10 Juli.

Gratis

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt