• Kommande evenemang
  • Evenemang
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wilhelmina Winter Weekend (WWW)

11 februari, 2023 @ 12:00 - 19 februari, 2023 @ 12:00

Wihelmina Winter Weekend isstolpsittare 2019

Välkomna till Wilhelmina Winter weekend!

Lapplands isigaste vinterfestival går av stapeln i februari. Här upplever du snö, is och kyla under en fullspäckad vecka med en rad olika aktiviteter.

Våghalsen, upptäckaren och njutaren har alla en given plats på WWW, där programmet erbjuder något för alla. Under helgen tävlar äventyrslystna deltagare i vem som håller ut längst på höga isstolpar. Stolpen är 2,45 meter hög och de tävlande får endast kliva av stolpen i tio minuter när vakterna säger till. Detta innebär att de tävlande sitter så länge som upp till 5-6 timmar innan det blir paus. 2020-års tävling blev betydligt tuffare mentalt än någonsin tidigare då de tävlande aldrig visste när de fick kliva ner för en kortare paus. Rekordet togs vintern 2013 då temperaturen var nere på hela -28,8 grader!

Är du här för första gången?

Kliv in i den vackra iskyrkan som byggs av Lions varje år, delta i en  fisketävling där du kan vinna fina priser för  bl a bästa utstyrsel, åk och titta på skotertävling med lokal prägel, lyssna på liveband som underhåller från isscenen och mycket, mycket mera.

Har du inte möjlighet vara på plats men vill ändå se vad som händer? Följ våran webbkamera här:

Wilhelmina Winter Weekend arrangeras av Wilhelmina Winter Weekend-Ideell förening som jobbar för en kul helg för hela familjen.

Kom och trivs med oss!

Välkomna!

Details

Start:
11 februari, 2023 @ 12:00
End:
19 februari, 2023 @ 12:00
Website:
https://winterweekend.se/

Organizer

www-föreningen

Venue

Vilhelmina tätort
Vilhelmina, Sverige + Google Map

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt