• Kommande evenemang
  • Evenemang
  • Kultur

Tryggt & säkert

 

Säkerheten före allt

Fler restriktioner och riktlinjer att förhålla sig till när du reser, besöker naturområden, restauranger, campingar och museum bland annat. Det viktigaste är att vi ALLA hjälps åt och visar hänsyn. På krisinformation.se hittar du uppdaterad information om läget just nu. På MSB:s (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) hemsida kan du också läsa om arbetet med anledning av coronaviruset.

Känn dig trygg

Runt om i hela destinationen hittar du vårt gemensamma budskap om att vi tillsammans kan hjälpas åt att minska smittspridningen. Vi välkomnar dig såklart till Vilhelmina men vill att att du som besökare följer rekommendationerna.

Vi på Vilhelmina Turistinformation finns här för dig om du har frågor och funderingar inför ditt besök.

Vid nödsituationer

112

Nödnummer vid akuta nödsituationer. En nödsituation är när du snabbt behöver hjälp från ambulans, räddningstjänst, polis, flyg-, sjö-, fjällräddning eller giftinformation.

1177

Har du eller någon anhörig blivit sjuk och behöver rådgöra med en sjuksköterska, kontakta då 1177. Du kan också ringa detta nummer om du vill få hjälp med att hitta rätt i vården.

114 14

Polisens telefonnummer. Ring 114 14 för alla ärenden som inte handlar om pågående eller nyligen inträffade brott och händelse.

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt