• Kommande evenemang
  • Evenemang

Tryggt & säkert

 

Säkerheten före allt

När du befinner dig i vårt område så vill vi att du ska få en minnesvärd och härlig upplevelse. Då kan det vara bra att vara förberedd på vad du behöver tänka på. På Fjällsäkerhetsrådets sida kan du ta del av jättebra information som är av stor vikt. Läs mera här

Känn dig trygg

Att resa till en ny plats innebär för nästan oss alla en massa frågeställningar. -Har min mobil täckning? -Behöver jag behålla vinterdäcken på? -Behöver jag boka mitt boende i förväg? -Vad ska jag tänka på när jag ger mitt ut på en vandring? 

Vi på Vilhelmina Turistinformation vill att du ska känna dig trygg inför din resa och finns här för dig om du har frågor och funderingar inför ditt besök. 

Vid nödsituationer

112

Nödnummer vid akuta nödsituationer. En nödsituation är när du snabbt behöver hjälp från ambulans, räddningstjänst, polis, flyg-, sjö-, fjällräddning eller giftinformation.

1177

Har du eller någon anhörig blivit sjuk och behöver rådgöra med en sjuksköterska, kontakta då 1177. Du kan också ringa detta nummer om du vill få hjälp med att hitta rätt i vården.

114 14

Polisens telefonnummer. Ring 114 14 för alla ärenden som inte handlar om pågående eller nyligen inträffade brott och händelse.

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt