• Kommande evenemang
  • Evenemang
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Greatest hittills

21 januari, 2022 @ 19:00 - 21:00

Stand up

Ronny Erikssons nya show: musik, satir och bekymrad ståupp!

Satiriker, pessimistkonsult, humanist. Låtskrivare, komiker, artist… Folkkäre Ronny Eriksson kan beskrivas på många sätt. Allt sedan sitt genombrott har han lyckats hålla ett järngrepp om såväl samtiden som sin publik. Nu turnerar han för femte gången med Riksteatern, det blir en musikalisk helkväll med satir, värme och bekymrad ståupp. Den nya showen består som titeln avslöjar av det hittills allra bästa!

Det blir en show med några av Ronny Erikssons bästa och mest älskade nummer och som alltid blir det också nyheter, händelser och reflektioner från spelorten, landet och världen.

Tillsammans med kapellmästare Benneth Fagerlund har Ronny gjort fyra bejublade turnéer med Riksteatern. Nu gör den omåttligt populära duon en ny show:

– Jag har skrivit några hundra låtar genom åren. Låtar om allt möjligt. Så ALLT är möjligt att den nya föreställningen handlar om, säger Ronny.

Ronny Eriksson är både humorist och humanist. En berättare med ett stort och bultande hjärta. På sitt alldeles eget vis uppmärksammar och genomskådar han orättvisor, maktförhållanden och allmän bullshit.

– Ronny har en förmåga att snappa upp fenomen och företeelser långt före andra ens har noterat dem, jag slutar aldrig att förundras över det, säger Benneth Fagerlund.

Om biljetterBiljettpris ordinarie: 300 kr Scenpass: 200 kr Biljettköp: Folkets Hus reception tel 14434 eller riksteatern.se/vilhelmina

 

Scenpassförmån: 100:-

Details

Date:
21 januari, 2022
Time:
19:00 - 21:00
Website:
https://www.riksteatern.se/forestallningar/greatest-hittills/202201211900-94832L

Organizer

Riksteatern Vilhelmina

Venue

Vilhelmina Folkets Hus Essegården
Tingsgatan 8
Vilhelmina, Sverige
+ Google Map
Phone
0940-14434

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt