• Kommande evenemang
  • Evenemang
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lisa Miskovsky

april 18 @ 19:00

Lisa Miskovsky - Eljest
Om biljetter

Eljest – en varm musikalisk berättelse om uppväxt och ursprung

I sin konsertföreställning ´Eljest´ tar Lisa med publiken till en glänta i sin del av världen. Naturen har alltid varit viktig för Lisa, som har hämtat mycket kraft från den norrländska myllan. Liksom i sitt Sommarprat vill Lisa dela med sig av livet, resan och allt runt omkring karriären. Här beskriver hon känslan av att vara den udda fågeln – lite eljest – med två olika kulturer från andra länder i ryggen. Rollspelsnörden som både sportade och spelade musik, men som alltid stod lite utanför gruppen. Det blir en nära och varm kväll i västerbottnisk berättaranda, med musiken som nav.

– Föreställningen kommer att handla om platser, saknad och relationer. Från min första bastu tillsammans med dem till min sista minnesbastu. Det blir en resa däremellan och det är fint att få berätta den historien.

Platinasäljande Lisa Miskovsky är en av musiksveriges absolut mest etablerade artister och låtskrivare. Hon har sålt över 200 000 album, vunnit två Grammisar, erhållit fem Rockbjörnar och har, utöver sitt eget artisteri, haft stora framgångar som låtskrivare åt andra och varit en del av tonvis med samarbeten i alla möjliga och omöjliga sammanhang.

Till exempel är Lisa låtskrivare på Backstreet Boys världshit ”Shape of My Heart” och har skapat musik med stora namn så som Max Martin, Rami Yacoub och Joakim Berg för att nämna några. Lisa har även skrivit ledmotivet ’Still Alive’ till tv-spelet Mirrors Edge’s soundtrack.

Biljettpris ordinarie: 200 kr Scenpass: 150 kr Biljettköp: Folkets Hus reception tel 14434 eller riksteatern.se/vilhelmina

Scenpassförmån: 50 kr

Detaljer

Datum:
april 18
Tid:
19:00
Evenemang Kategori:

Arrangörer

Vilhelmina Folkets Hus
ABF Mitt i Lappland MOTILI

Plats

Folkets Hus, Nöjesgården, Vilhelmina
Tingsgatan 8, 912 33, Vilhelmina + Google Map

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt