• Kommande evenemang
  • Evenemang
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skidpremiär Saxnäs

3 november, 2022 - 18 december, 2022

Längdskidor Saxnäs

Ja, vi har fin natursnö som faller från himlen och stor erfarenhet att trolla fram bra skidspår. Det enda du behöver tänka på är valla och skidåkning. Om snö kommer som den brukar har vi ofta skidspår redan första helgen i november. Vi håller alla tummar för att det blir så även i år.

Bokar du en Skidpremiär Saxnäs på natursnö är allt är inkluderat förutom spårpass (95 kr/dag) så att du kan lösa spårpass för de dagar som du vill njuta i Saxnäs fina skidspår. Önskar du kvällsfika (85 kr) meddelas det senast 7 dagar innan ankomst.

Skidpremiär Saxnäs finns 3/11 – 18/12, 2022.

Bokas på info@saxnas.se, 0940-377 00 eller skicka förfrågan via bokningsformulär.

Vill du boka ett skidläger och komma som en grupp? Kontakta oss.

SKIDPREMIÄR SAXNÄS HOTELL

910 kr/p per dygn

Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, middag, varm dryck (saft), varmt lokal att valla skidor i, bastu, gym och sporthall. Enkelrumstillägg 300 kr. Barn 0-2 år, 0 kr. Barn 3-12 år, halva priset. Spårpass löses på plats (95 kr/dag).

SKIDPREMIÄR SAXNÄS VANDRARHEM

830 kr/p per dygn.

Inklusive del i dubbelrum, frukost, lunch, middag, varm dryck (saft), varm lokal att valla skidor i, bastu, gym och sporthall. Enkelrumstillägg 175 kr. Pris exklusive linne (175 kr/p) och utstäd (300 kr/rum). Barn 0-2 år, 0 kr. Barn 3-12 år, halva priset. Spårpass löses på plats (95 kr/dag).

ALLERGI | VEGETARISK

Meddela vid bokning om du önskar alternativ kost p.g.a. allergi eller annan avvikelse så att vi har möjlighet att beställa rätt råvaror från leverantör. Meddela oss om du bor hos oss i  flera dagar och önskar vegetarisk eller vagankost så att vi kan planera en bra mat under din vistelse.

SNÖGARANTI

Skulle det vara så att det inte finns tillräckligt med snö för att dra skidspår så lämnar vi alltid Snögaranti. Snögaranti innebär att avbokning sker utan kostnad om vi inte kan dra de spår som vi kommer överens om vid bokning.

Läs mer om skidspåren på www.facebook.com/saxnasspar

Detaljer

Start:
3 november, 2022
Slutar:
18 december, 2022

Plats

Satsfjället

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt