• Kommande evenemang
  • Evenemang
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Workshop: Jam och musikworkshop med norra Skandinaviens musiker

juli 12 @ 15:00 - 17:00

Den 12 juli kommer unga musiker från Västerbottens inland berätta om deras pågående resa mot att bli professionella artister och framföra några av sina låtar. Vi får även besök av bandet Kuusikoski från Vasa som delar med sig av hur det är att vara musiker i Finland och förhoppningsvis knyta nya musikaliska band över Kvarken. Workshopen avslutas med ett gemensamt uppträdande av deltagarna.

Deltagare:

Alice Svensson från Vilhelmina, studerar musik vid Solvisk Folkhögskola och har nyligen släppt låten “VÄRLDSFRÅNVÄND” på Spotify.

Deltagare i projektet Professionella Unga Artister, vars mål är professionalisera unga artister mellan 16 och 25 år, vilket skulle möjliggöra fler scenuppträdanden för lokala talanger.

Kuusikoski är en ensemble av professionella musiker som livnär sig på frilansuppdrag, musikpedagogik och som musiker på teatrar samt spelar med olika artister på den finska sidan.

Workshopen arrangeras av Midnight Light Festival, studieförbundet Bilda Nord och Midnight Light – Unga Arrangörer, med stöd av Allmänna Arvsfonden.

Kostnadsfritt, alkohol- och drogfritt.

Åldersgrupp: 13-25 år.

Detaljer

Datum:
juli 12
Tid:
15:00 - 17:00
Evenemang Kategorier:
, , ,

Plats

Vilhelmina Folkets Hus
Tingsgatan 8
Vilhelmina, Vilhelmina 912 33 Sverige
+ Google Map
Telefon
+4694014434

Arrangörer

Midnight Light – Unga arrangörer
Allmänna Arvsfonden
Studieförbundet Bilda Nord

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt