• Kommande evenemang
  • Evenemang

Hotell Granen

Välkommen till Hotell Granen

Vid Kittelfjälls fot ca 3,5 km från liften ligger ett litet familjeägt hotell, Hotell Granen.

Här har bedrivits fjällpensionat sedan 1957 och de senaste åren har Micke & Pernilla genomfört en omfattande renovering.

På Hotell Granen bor och äter ni bra!

Boende

Standardrum
Här finns både dubbel- och flerbäddsrum på hotellet. Alla rummen renoverades under 2001, så samtliga rum har dusch och toalett. Du städar och bäddar själv under din vistelse medan personalen tar hand om slutstädningen.
Rummen har antingen en bredare säng (140cm) eller enkelsängar med sängbord samt fåtölj. Badrum med dusch finns samt tv med marksänt utbud. Notera gärna vid bokning om du har önskemål på specifik bädd.

1-4 personer.

Stuga 4 personer
Detta är den nyaste lägenheten på Hotell Granen. Här finns en dubbelsäng samt en bäddsoffa, tv och köksbord. Lägenheten består av ett rum i öppen planlösning en hall och badrum samt kokvrå med kylskåp om ni vill själva sköta hushållet. Hundar/katter är också välkomna att bo här!

Stuga 6 personer
Granens mest populära stugor är på ca 45 kvadrat och har två sovrum med våningssängar där en har bredare nederslaf. Där finns badrum och ett fullt utrustat kök med kyl/frys samt spis med ugn. Populärt hos fiskare, jägare samt veckogäster. Allrummet har en ved kamin (ved ingår) samt köksbord, tv och bäddsoffa, så här kan man rymma ytterligare en gäst om man vill. Hundar/katter är också välkomna att bo här!

Stuga 8 personer
En populär stuga för det större sällskapet då de två sovrummen är av god storlek med vardera två våningssängar, en med bredare nederslaf. Här finns badrum och ett fullt utrustat kök med kyl/frys samt spis med ugn. Populärt hos fiskare jägare samt veckogäster. Allrummet har en vedkamin (ved ingår) samt köksbord, tv och bäddsoffa, så här kan man rymma ytterligare en gäst om man vill. Hundar/katter är också välkomna att bo här!

Stuga 10 personer
Detta är en av de nyaste och största lägenheten på Granen, modern med charm och helt i öppen planlösning. Lägenheten består av två våningar på totalt ca 80 kvadrat. På övre plan finns två bredare sängar (140cm) samt två bäddsoffor och fåtöljer. Här sitter man skönt om man vill se på tv en stund eller utsikten. På nedre plan finns ett badrum med bastu samt fullt utrustat kök med kyl/frys samt spis med ugn och diskmaskin. I allrummet nere finns även ett stort köksbord för stora familjen samt två våningssängar gömda bakom ett skynke. Huset har en smart hall i två lika delar, samt en stor altan i solläge!
Hundar/katter är också välkomna att bo här!

tora stugan vinterbild Hotell Granen

Restaurangen på Hotell Granen

Mat och dryck serveras i hotellets fristående pub/ restaurang. I byn kallas den passande nog för Grankotten.
Puben blev flyttad, totalrenoverad och påbyggd 1999/2000. Här serveras traditionella favoriter och ortens specialiteter.
Tag chansen och avnjut en makalöst god måltid av lokala råvaror i en genuin gammal stockstuga. Eller ta en afterski med ett levande band och njut av värmen från en riktig öppen spis.

Någonting att dricka? Besök deras speciella pub och ta något gott att dricka medan Ni umgås med vänner. Här finns ett stort sortiment att välja bland. Bartendern Micke har sin specialare att rekommendera. Givetvis finns alkoholfria alternativ att erbjuda.

Frukost Hotell Granen

Hitta till Hotell Granen

 

Följ Hotell Granen på Sociala Medier

Utmärkelser

Västerbotten Experience Logotyp

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt