• Kommande evenemang
  • Evenemang

Hotell Kittelfjäll

Välkommen till Hotell Kittelfjäll

Hotellet är hjärtat i byn och när du bor här har du inte bara nära till skidåkning, utan också till mat, nöjen och afterski.

Boende

Här finns olika boenden som passar för allt från paret som värdesätter hög komfort, till kompisgänget som hellre prioriterar skidåkning framför rumsstandard. Gemensamt är att du har tillgång till trådlöst internet och bastu för avslappning. Och vill du lyxa lite extra kan du boka in ett besök i VIP-bastun & relaxen.

På Solhyllan hittar du det perfekta boendet för en större grupp eller konferens – med egen bastu och konferensrum i entréplan bor ni samlat – men självklart fortfarande mitt i backen!

Du kan välja mellan hotellboende, skidåkarrum eller stugor när du bor på Hotell Kittelfjäll.

Skidåkarrum – prisvärt boende nära backen
Våra skidåkarrum är perfekta för kompisgänget eller för dig som hellre hänger på berget än på hotellrummet.

Rummen varierar i storlek och rymmer 4 i enkelsängar eller 2 våningssängar. Ombonade, lite enklare standard, men alltid bäddade med sänglinne och handdukar. Dessa rum finns både i hotellbyggnaden och på Solhyllan precis intill hotellet.

Rummen kan variera i storlek och utseende, några av rummen har handfat och toalett, några har bara toalett med tillgång till dusch i korridor. Andra har dusch och toalett i korridoren. Alla rum har tillgång till trådlöst internet.

Dubbelrum med eget badrum
Våra nya dubbelrum är inredda med naturnära material och samiska motiv – en perfekt plats att landa på efter en dag fylld av aktiviteter. Här finns dusch och toalett, samt tillgång till trådlöst internet

Familjerum med gott om plats
I våra familjerum bor upp till fyra personer rymligt, men möjlighet till extrasäng vid behov. dessa gavelrum är belägna högst upp i hotellet med fin utsikt över fjällen.

Beroende på rum finns egen toalett. Toalett och dusch finns gemensam i korridoren. Alltid tillgång till trådlöst internet.

Svit med egen bastu
Lyxa till det lite extra i vår renoverade svit. I anslutning till badrummet finns en härlig bastu med utsikt mot Borkatoppen. Ni sover i dubbelsäng, och soffgruppen går att bädda ut vid behov.

Svit Hotell Kittelfjäll

Restaurangen på Hotell Kittelfjäll

Matserveringen håller stängt sommar & höst. Öppnar återigen 1:a advent.

I hotellets restaurang kan du njuta av en härlig frukostbuffé eller svänga in med skidorna för en lunch. Till kvällen kan du boka bord och avnjuta en middag från en á la carte meny.

I Hotellets källare hittar du även bar & pizzeria där det erbjuds Afterski med livemusik & goda pizzor med närproducerade råvaror.

Pizzabit Hotell Kittelfjäll

Hitta till Hotell Kittelfjäll

 

Följ Hotell Kittelfjäll på Sociala Medier

Utmärkelser

Västerbotten Experience Logotyp

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt