• Kommande evenemang
  • Evenemang

Kittelfjäll Adventure

Välkommen till Kittelfjäll Adventure.

Kittelfjäll Adventure är ett guide- och lavinkonsultföretag i Södra Lapplandsfjällen.

Vill du lära dig mer om djur- och naturliv? Få tips och kunskap inför din egen fjällvandring? Besöka historiska lämningar ute på fjället, med berättelser från Sagavägens svunna tider? Eller ägna en dag ute på fjället till yoga, meditation och mindfulness? Våra guider tar dig med på en unik fjällupplevelse.

 

Toppturer.

I området runt Kittelfjäll finns många fantastiska fjälltoppar att vandra till! Gemensamt för alla är att de erbjuder storartade vyer och en enorm frihetskänsla. Med guide kan du tryggt lämna leden och nå oanade höjder.

Mountainbike guidning.

Cyklingen i Kittelfjäll är inte uppmärkt eller tillrättalagd, här cyklar du mitt i vår vilda och vackra fjällnatur.

Guidad naturvandring.

I Marsfjällets naturreservat hittar vi ett växt- och djurliv som stått orört i hundratals år. Här trivs både fjällräv, fjälluggla och tranor. Vi kan vandra i urskogen, längs kalfjället eller topptura till Södra Lapplandsfjällens högsta topp, Marsfjällstoppen.

Yoga på fjället.

Tillsammans vandrar vi en heldag på fjället, en tur med tid för återhämtning och möjlighet att bara vara, i harmoni med naturens lugn. Vi stannar till för yoga och meditation, som hjälper oss att släppa taget om stress, prestation och spänningar, för att åter finna balans och ny energi.

Följ Gränssjöarna på Sociala Medier

Utmärkelser

Västerbotten Experience Logotyp

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt