• Kommande evenemang
  • Evenemang

Kittelfjäll Värdshus

Välkommen till Kittelfjäll Värdshus

Matsal & Bar

Vi hyllar det småskaliga och lokala!

För Kittelfjäll Värdshus är det en självklarhet att värna om den lokala och småskaliga livsmedelsproduktionen. Vi verkar i en fantastisk miljö med råvaror av världsklass och en matkultur, präglad av månghundraåriga traditioner av renskötsel, jakt- och fiske och på andra sidan bergen ligger nordatlanten.

Vi samarbetar med flera duktiga och hängivna lokala råvaruleverantörer och matproducenter, men odlar också grönsaker, kryddor och potatis själva. För oss är det inget konstigt, det är så man alltid har levt här.

Dryck vald med omtanke!

Vårt fina sortiment av vin och öl väljs med stor omsorg och hänsyn till hur odling och framställning gått till. Vi vet att allt detta är bra, främst för kvalitén och smaken, men även för miljön med kortare transporter, för att bidra till att hålla landskapen öppna och för sysselsättningen. Samt även för det goda samvetet och det måste ju få kosta litegrann, eller hur? Välkommen till oss!

STF Kittelfjäll Vandrarhem

STF Kittelfjäll Vandrarhem

I vårt nybyggda boende i anslutning till Kittelfjäll Värdshus kan ni bo i våningssäng med gosiga älglakan i mysiga två eller fyrbäddsrum till en vettig peng. Vi har fina, fräscha duschrum, wc och kök för självhushåll såklart. Om ni vill kan man lägga till Värdshusets goda frukostbricka i bokningen.

Torkrum för pjäxor, skor och kläder finns vid entrén. Ett rymligt och ljust sällskapsrum med nya fräscha möbler och en TV-hörna finns att tillgå. Vi har en vedeldad bastu för våra boendegäster som ligger i anslutning till den södra gaveln.

STF Kittelfjäll Vandrarhem

Hitta till Kittelfjäll Värdshus

 

Följ oss på Sociala Medier

Utmärkelser

Kittelfjäll Värdshus utmärkelser
Kittelfjäll Värdshus utmärkelser

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt