• Kommande evenemang
  • Evenemang

Kolgårdens Camping

Välkommen till Kolgårdens Camping

På Kolgården Camping får du som besökare både lugn och ro i kombination av naturnära upplevelser. Här erbjuds boende i exklusiva stugor med TV och Internet eller i husbil/husvagn/camping/tält. Camping ligger sjönära alldeles intill Volgsjön.

Det finns aktiviteter för både grupper och ensamma besökare. Aktiviteterna skräddarsys och anpassas till besökarnas önskemål. Är du ute efter fiske, jakt, norrsken, skoteräventyr och vildmarkssafari? – På Kolgården finner du den aktivitet som passar dig.

På området finns även restaurang och konferensanläggning.

Kolgårdens ägare Carina & Robban finns inom räckhåll och ger god service med ett väldigt personligt bemötande.

Boende

På Kolgården finns det 14 stugor med plats för 2 till 6 personer i varje. Här finns olika modeller av 4-bädds stugor samt ett större suterränghus. Stugorna har en mycket hög standard och varje stuga har komplett utrustning för matlagning, egen toalett med dusch, vedkamin för ”myskvällar” (fri ved finns att hämta i vedboden), TV och Internetanslutning. Alla stugor har en underbar utsikt över Volgsjön. Alla våra stugor är rökfria! Sängkläder och handdukar finns att hyra, det går även att beställa städ. Meddela gärna detta vid bokningen.

Husbil/Husvagnscamping. Området för husvagnar/husbilar är gräsbelagt och ligger alla i direkt anslutning till vattnet på bekvämt gångavstånd till vår välutrustade servicebyggnad. Våra campingplatser har el med CEE-kontakt på 10A (2300W). Alla campingplatser har fri tillgång till trådlöst Internet.

Tältplatserna är gräsbelagda och el finns att tillgå. Samma priser gäller som för husvagn/husbil.

Servicebyggnad och reception
Vi har reception via telefon som finns på framsidan av servicehuset. Lyft luren så kommer du direkt till campingvärdarna som kan hjälpa med incheckning, frågor osv.

Alla campinggäster har tillgång till vår fina, mysiga servicebyggnad som är öppet dygnet runt. I servicebyggnaden finner du:

Fullt utrustat kök
TV-rum
Internet
Grillplats
Duschar
Bastu
Latrintömning
Miljöstation
Tvättmaskin
Frysmöjligheter

Restaurangen på Kolgårdens Camping

I restaurangen serverar vi rätter med råvaror från orten. Rekommenderade rätter är vilt och röding. Sommartid kan maten avnjutas på vår vackra uteservering eller varför inte boka en middag i vårt mysiga lusthus.

Vi har fullständiga rättigheter, gäller även i bastun som finns i anslutning till restaurangen. På sommaren är restaurangen öppen 5 dagar i veckan. Vintertid är det endast öppet för bokade sällskap, grupper och konferenser.

Ibland har vi även underhållning eller firar högtider så som t.ex. midsommar.

Kolgården mat

Hitta till Kolgårdens Camping

 

Följ Kolgårdens Camping på Sociala Medier

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt