• Kommande evenemang
  • Evenemang

Marsfjäll Mountain Lodge

Välkommen till Marsfjäll Mountain Lodge

Marsfjäll Mountain Lodge är en mysig och personlig anläggning i byn Saxnäs (ca 9 mil från Vilhelmina efter Vildmarksvägen). Här får du som gäst ett personligt bemötande och möts av stor flexibilitet. Målet är att du som gäst ska känna dig som hemma, fast bättre när du kommer hit.

Anläggningen byggdes för över 80 år sedan, renoverades 1995 och har sedan under åren fortsatt att utvecklas till att numera vara en modern fjällanläggning.

Boende

2017 renoverades hotellrummen, det byttes ut sängar och TV-apparater. Här finns 103 bäddar totalt med hotellrum, vandrarhem och exklusiv villa, pub, restaurang, konferenslokal, bastu med relax och spabad med massage under bar himmel med utsikt mot fjällen!

Vandrarhem
På Marsfjäll Mountain Lodge finns ett enkelrum, tre stycken 2-bäddsrum, åtta stycken 4-bäddsrum, ett 6-bäddsrum, två 7-bäddsrum och ett 8-bäddsrum.

Här tar ni med er egna sänglinnen, handdukar (täcke o kudde finns). OBS! Utstädning bokas vid bokning av rummet. Har man inget eget sänglinne finns möjlighet att hyra till priset av 150 kr/bäddset. Har man egen sovsäck med sig måste man ha ett lakan under. Ni städar själva rummen eller köper till den tjänsten till priset av 250 kr/person.

Frukost går att köpa till för 100 kr/pers.

Hotellrum
På Marsfjäll Mountain Lodge finns tretton stycken dubbelrum, två stycken enkelrum och ett 4-bäddsrum.

På hotellrummen finns platt-TV, egen dusch och toalett samt tillgång till WIFI.

Det är inte daglig städning av hotellrum som standard men skulle ni vilja så meddela vid bokning att daglig städ önskas. Det är utan extra kostnad. Behöver ni nya handdukar, meddela i receptionen så byts det självklart åt er.

Frukost
Självservering i storstugan, från 5.00 fram till 11.30. I kylen finns yoghurt och fil mm. Det finns även flingor, bröd, kaffe och juicemaskin, frukt och godis etc.

Dubbelrum Marsfjäll Mountain Lodge

Restaurangen på Marsfjäll Mountain Lodge

Köket och restaurangen håller mycket hög standard. Här serveras allt från husmanskost till bröllopsmiddagar.
Möjlighet till självhushåll finns också för såväl grupper som enskilda gäster.

Restaurangen håller öppet Torsdag, Fredag- och Lördagkväll då en kvällens middag serveras (det kan även öppnas för bokade grupper som kommer tidigare på veckan). Lördagar erbjuds Take away-pizza.
Alla andra kvällar erbjuds middagstallrik och sallad.

Matsal Marsfjäll Mountain Lodge

Hitta till Marsfjäll Mountain Lodge

[custom-mapping map_id=”14854″ height=”300″]

Följ Marsfjäll Mountain Lodge på Sociala Medier

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt