• Kommande evenemang
  • Evenemang

Mikabacken Stugby

Välkommen till Mikabackens Stugby

Här finns tre helmysiga stugor med retroinspirerad interiör. Stugorna på Mikabacken stugby har välutrustade kök, toalett med dusch och en oslagbar utsikt över Kultsjön och mäktiga Marsfjällen.

Boende

Ropen (2 bäddar)
Den lilla stugan med inspiration av 50-tal. Hall och matrum med tv. Fullt utrustat kök med kyl, frys, spis med ugn, mikro, vattenkokare, skafferi, sovrum med två bäddar (våningssäng), garderober, badrum med dusch, handfat och separationstoalett.

Stöken (4+1 bäddar)
Mellanstuga i 60-talsstil där ni kommer in i allrummet med fullt utrustat kök (typ trinett) som har bänkspis med liten ugn, kylskåp (frys i servicedel), mikro, vattenkokare, bäddsoffa, tv och matbord. Sovrum med 4 bäddar (våningssängar), badrum med handfat, dusch och separationstoalett.

Såttan (4+2 bäddar)
Storstugan i 70-talsstil där ni kommer in i ett större fullt utrustat kök med kyl, frys, spis med ugn, mikro, vattenkokare. Badrum med dusch, handfat och separationstoalett. Stort allrum med matbord, tv, bäddsoffa, vedkamin och farmors kökssoffa. Två separata sovrum med två bäddar i vardera (våningssäng) och gott om förvaringsutrymme i garderober.

Servicedel
Servicedel finns i en separat byggnad och där kan ni tvätta och torka kläder, göra upp fisk eller bara rengöra era grejer. I rummet bredvid återvinner vi och här finns även klotgrill och prylar för aktivitet (fotboll, badminton, boule m.m.). På baksidan finns en stor kompost för matavfall och brännbart slänger vi i gröna tunnan. Cyklar finns för utlåning.

Till alla stugor hör:
magnifik utsikt över Kultsjön och Marsfjällen

gemensam grillplats

altan med utemöbler

servicedel med diskbänk, tvättmaskin och torkmöjligheter

städutrustning

Ropen+stuga+Saxnäs+Mikabacken+stugby+Västerbotten+Lappland+fjäll+vinter Mikabacken

Hitta till mikabackens stugby

 

Följ Mikabacken Stugby på Sociala Medier

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt