• Kommande evenemang
  • Evenemang

SA Event

Välkommen till SA Event

SA Event erbjuder ett brett utbud av spännande aktiviteter och äventyr. Vi ordnar allt från förarkurser med bil på is, 5-kamp med motorinslag på vår isbana eller en riktigt härlig skotersafari. Har ni speciella önskemål så ordnar vi även det, vi har ett brett kontaktnät av samarbetspartners vilket gör att vi kan ordna i princip vad som helst.

Aktiviteter hos SA Event

Isbanan

Här befinner ni er i en unik miljö 68 mil norr om Stockholm på isbanan i Vilhelmina. Vi erbjuder bilindustrin testkörningar och förarkurser, men även aktiviteter som Crosscart och 5-kamp. Här avnjuter ni Norrländska specialiteter som serveras i Moskoselkåtor sittandes till bords med en värmande eldstad.

SA Event isbanan

Skotersafari

Upplev Södra Lapplands natur på skoter med snötyngda skogar och mäktiga fjäll. Vi guidar er på en resa genom storslagen natur på välprepparerade skoterleder eller för dem som önskar rakt ut i vildmarken.
Vi erbjuder allt ifrån endags- till fem dagars turer, tempot anpassas efter gruppens förkunskaper och
du behöver ingen tidigare erfarenhet av skoterkörning för att kunna delta.

Dag 1
Vi guider välkomnar er på flygplatsen och beger oss sedan till en välsmakande middag med övernattning där vi ser fram emot morgondagens upplevelser.

Dag 2
Vi förser oss med kläder, utrustning och får en kortare genomgång av snöskotern. Vi guidar er sedan på en resa genom snötyngda skogar och mäktiga berg. Lunchen tillagar vi över öppen eld och njuter av utsikten. När mörkret sänker sig finns det möjlighet att ni även får uppleva norrskenet. Dagen avslutas med en värmande bastu, vildmarksbad och en välsmakande middag.

Dag 3
Vi guider er genom storslagen natur och stannar till i en terräng som passar sig väl för att prova på tekniken att gå med snöskor, därefter tillagar vi lunchen över öppen eld. Vi njuter av ett enastående landskap på utsiktsplatsen där vi kan se 100 tals kilometer. Dagen avslutas med en värmande bastu och middag med Norrländska specialiteter.

Dag 4
Frukost och sedan avfärd mot flygplatsen.

SA Event skotersafari i snötyngd skog.

Fiskesafari

Vi erbjuder en rad olika fiskepaket i Vilhelminas vildmark. Dessa kan naturligtvis även kombineras med både skoter och skidor.

SA Event Fiskesafari fiskelycka i vintersol.

Företag & grupper

Vi erbjuder storslagna naturupplevelser året om, skoter turer genom snötyngda skogar och mäktiga fjäll med möjlighet till fiske eller varför inte uppleva strömmande forsar och naturens färgskiftningar med fyrhjuling. Vill ni utmana varandra i en femkamp? så är ni välkomna till Krontjärn Event Camp där vi erbjuder en mängd aktiviteter som pilbågsskytte, teknikbana för fyrhjulning men även bastu och badtunna, på vintern har vi aktiviteter på isbanan.

Dag 1
Vi guider välkomnar er på flygplatsen och beger oss sedan till hotell Vilhelmina där en välsmakande middag väntar på oss.

Dag2
Vi förser oss med kläder, utrustning och får en kortare genomgång av snöskotern. Vi guidar er sedan på en resa genom snötyngda skogar och mäktiga berg. Lunchen tillagar vi över öppen eld och njuter av utsikten. När mörkret sänker sig finns det möjlighet att ni även får uppleva norrskenet.
Efter en heldag ute kopplar vi av i relaxavdelningen innan vi njuter av en god middag.

Dag3
Vi beger oss till isbanan som är belägen på en frusen sjö i Vilhelmina. Här erbjuder vi Crosscart, fyrhjuling, bilar med olika typer av isdäck, isbowling, golf, en mängd aktiviteter att prova på eller för de som önskar dela i grupper och utmana varandra i en fem kamp. Dagen avslutas i relaxavdelningen och middag med Norrländska specialiteter.

Dag 4
Frukost och sedan avfärd mot flygplatsen.

SA Event Företag & grupper i vintersol

Hitta till SA Event

[custom-mapping map_id=”9014″ height=”300″]

Följ SA Event på Sociala Medier

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt