• Kommande evenemang
  • Evenemang

Saiva Camping & Stugby

Välkommen till Saiva Camping & Stugby

Saiva Camping ligger vackert beläget vid Baksjön ca 1 km från Vilhelmina Centrum. Campingen ligger sjönära och är barnvänlig, Här finns stugor, tält- och husvagnsplatser, och även bastu & badtunna.

Håll igång under semestern.
På friluftsområdet Saiva finns aktiviteter för alla åldrar och intressen. I nära anslutning till campingen hittar du bl.a. utegym, disc-golf, militär hinderbana och beachvolleyplan. Det finns också goda möjligheter till såväl fiske som vandring. Här erbjuds kanot- & cykeluthyrning och på området är det lätt att hålla sig sysselsatt med bl.a. minigolf, fotbollsplaner och badstrand.

I receptionsbyggnaden finns en present- & souvenirbutik samt kiosk med café, TV och öppen spis.

Kanot sommar Saiva Camping

Boende

På Saiva Camping finns det 23 campingstugor från två till åtta bäddar. I alla stugor finns köksgeråd, kyl och spis. I Timmerstugorna finns även dusch, wc och TV. Storstugan är en fullt utrustad stuga med badrum, kamin, ugn och diskmaskin. I de lite enklare stugorna finns tillgänglighet till det fina servicehuset.
Kök, WC och dusch finns alltid tillgängligt i campingens servicehus.

För dig som kommer med husbil, husvagn eller tält så finns det gott om ytor. Det är en barnvänlig camping med många aktiviteter för barnen. Det finns 55 platser med el och grönytor för dig som inte vill ha el eller vill tälta.

I det stora servicehuset finns ett tillagningskök och ett matrum. Utanför finns sittplatser med tak. Toaletter för herrar, damer och en toalett anpassad för funktionsvariationer. Tvättstuga, latrintömning och påfyllning för färskvatten.

Dusch & internet inkluderad i alla priser.

Stuga Saiva Camping

Hitta till Saiva Camping & Stugby

 

Följ oss på Sociala Medier

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt