• Kommande evenemang
  • Evenemang

Distriktsveterinär Vilhelmina

Välkommen till Distriktsveterinärerna Vilhelmina

Välkommen till Distriktsveterinärerna i Vilhelmina.
Vi undersöker och behandlar lantbrukets djur, häst och sällskapsdjur. Tillsammans med Distriktsveterinärerna i Lycksele och Arvidsjaur har vi även beredskap dygnet runt för akut sjuka djur. För att komma i kontakt med oss ring 010-122 82 80, (telefontid vardagar kl.8-9, efter telefontiden svarar vi i mån av tid). Du kan även maila oss på: kund.vilhelmina@distriktsveterinarerna.se eller gå in på vår webbsida www.distriktsveterinarerna.se/vilhelmina.

ÖPPET

Normalt sett har vi öppet 9.30-16.00. Men ibland kan det förekomma att vi INTE har öppet och det beror på att vi fått åka på en akut resa.
Lunchstängt 12.00-13.00.

TELEFONTID

Alla vardagar 8.00-9.00 för tidsbeställning och rådgivning på tel: 010-122 82 80. Bokas en tid in efter telefontiden för ett besök samma dag tillkommer en akutavgift på ca 400 kr. Detta eftersom vi då måste planera om dagens schema.
För tidsbeställning till andra dagar kan man även prova ringa under dagen. Om vi hinner svarar vi, men observera att detta bara gäller tidsbeställning och vi hänvisar rådgivning till telefontiden 8.00-9.00.
Bokat besök måste avbokas minst 24 timmar innan, annars debiteras uteblivet besök. Det går även lämna meddelande via telefon eller maila oss på kund.vilhelmina@distriktsveterinarerna.se

Hitta hit

[custom-mapping map_id=”20181″ height=”300″]

Följ oss på Social Media

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt