• Kommande evenemang
  • Evenemang

Bojtikken Hillbillyband

Kittelfjäll Värdshus Kittelfjäll 270, Kittelfjäll, Kittelfjäll

Välkommen till Kittelfjäll Värdhus och Bojtikken Hillbilly Band's lunchspelning. Det kommer spelas irländsk, amerikansk & svensk folkmusik och baren är såklart öppen! Boka bord om ni vill äta på 0940-574700 eller info@kittelfjallvardshus.se   Välkommna!

Bojtikken Hillbillyband

Kittelfjäll Värdshus Kittelfjäll 270, Kittelfjäll, Kittelfjäll

Kvällsspelning av Bojtikken Hillbillyband med gästartister som Lena Magnusson, Daniel Svensson med mera! Det serveras älgburgare med chilimajjo, bacon, västerbottensost & pommes.   Välkommna!

Café & Loppis

Djupdal

Café och Loppis i Backe skola, Djupdal! Kom och fynda på loppisen och slappna sedan av med en kaffe och nygräddad våffla!

Konsert i Vilhelmina Kyrka

Vilhelmina Kyrka

Konserten består av kändare sommarvisor och oupptäckta melodier i personliga tolkningar av den levande traditionen med rötter i norsk och svensk folkmusiktradition. Folklig trio i sommar kväll - Rodebjer och Myrin med Sandra Berggren

Sommarkväll i Latikbergs Kyrka

Latikberg Kyrka Latikberg

Sommarkväll i Latikbergs Kyrka. Inga-Lena Larsson med vänner. Sång, andakt.   Mingelfika från kl18.30

Inlandsbanefestivalen 2023

Vilhelmina Folkets HUs Tingsgatan 8, Vilhelmina, Vilhelmina

Missa inte Inlandsfestivalen med flertalet härliga artister, som bland annat Sagi Twins och Lisa Lidehäll. Folkets Hus i Vilhelmina den 23/8 18.00! Fri entré.

Gratis

BrittMarie var här – Bussresa till Dorotea

Medborgarhuset, Dorotea Dorotea

Bussen avgår från Folkets Hus parkering fredan den 22 september kl 18.00 Scenpassmedlem: 250 kr, Ordinarie: 300 kr Scenpassmedlemar kan köpa biljett redan nu. Biljetter släpps den 7 september för dej som är icke medlem. Biljetter bokas genom Kansliet, tel: 0940-141 45 eller vilhelmina@riksteatern.se. Efter anmälan är bekräftad av oss betalas avgiften in på bankgiro […]

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt