• Kommande evenemang
  • Evenemang

Lundqvist Stugmotell

Välkommen till Lundqvist Stugmotell

Motellet finner ni i centrum av Vilhelmina i södra Lappland, efter Volgsjövägen som även är E45, Sagavägen, Vildmarksvägen och Inlandsvägen. Hit kan Du enkelt resa oavsett om Du väljer att resa med buss, tåg, flyg eller bil. Trots att motellet ligger centralt, är det ett lugnt och trevligt område, beläget i trädgårdsmiljö.

Motorvärmare finns att hyra. Här finns mountainbikes för uthyrning, några stycken unisexcyklar, en damcykel med barnstol och även barncyklar finns att tillgå. Mer om cykeluthyrning finns under ”Ski-shop”.

Här har ni nära till all service som finns i samhället. Så som butiker med generösa öppettider, flertalet matställen, nöjen, simhall med bubbelpool, varmvattenbassäng och ångbastu samt ett välsorterat bibliotek. Den storslagna natur vi är berikade med i Vilhelmina erbjuder t ex jakt, fiske och fjällturer. Vintertid är det nära till skidspår och skoterled samt kvällsöppen slalombacke. Anläggningen själva har en välsorterad SKI-SHOP, där ni kan köpa eller hyra utrustning.

 

Cykeltur

Sommartid har vi cykeluthyrning och arrangerar även guidade turer efter överenskommelse. Vi har ett antal guidade turer och utgår givetvis efter Dina önskemål när vi väljer rutt tillsammans. Cyklarna vi hyr ut är i första hand mountainbikes med dämpning, unisexram och 21 växlar. Vi har även en cykel med barnstol och en barncykel att hyra ut. Även dessa av modell mountainbike, dock har barncykeln fotbroms!

 

Boende

Här finns tre befintliga stuglängor med totalt 12 stuglägenheter och 36 bäddar.
Det erbjuds 1-bädds, 2-bädds, 3-bädds och 4-bäddsboende.
Alla stuglägenheter är utrustade med husgeråd, pentry, wc, dusch, tv, mikrovågsugn, kaffebryggare/perkulator. Du väljer om du vill att sänglinne, handdukar och utstädning ska ingå eller om du vill stå för den biten själv. Frukost finns att köpa som tillägg. Trådlöst Internet finns i motellet, be om lösenord i receptionen.Husdjur är OK att ha i några av stuglägenheterna. Vissa stuglägenheter är dock allergisanerade och för att det inte ska ske ett missöde är det viktigt att Ni uppger om ni har något husdjur med Er. Här är det samma standard i alla lägenheter så det finns ingen risk att Ni som har erat husdjur med Er skulle få ett ”sämre rum” för den sakens skull.

I trädgården finns bord, bänkar och grillar (sommartid). Dessa är till för Er och det är varsågod att använda dem. Här finns även en lekpark.

Lundqvist Stugmotell

Hitta till Lundqvist Stugmotell

 

Följ oss på Sociala Medier

Hej! Har du frågor till oss på turistbyrån?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt